duminică, 9 august 2015

Lumânare decorativă din gel "Atlantida model 2"







Această lumânare face parte din categoria "Lumânări din gel unice", categorie ce conține modele de lumânări produse într-un singur exemplar deoarece conțin produse unicat, hand-made sau obiecte pe care le avem într-un număr limitat. Din acest motiv la aceste modele nu veți putea modifica nici aroma și nici culoarea.

Detalii produs

Înălțime  10cm
Diametru  7,3cm
Greutate  618g
Timp de ardere  75 ore
Culoare  Transparent
Aroma  Mastermind

Mai multe informații

Info:
Atlantida a fost considerată ficțională de mulți filozofi antici, cum ar fi Aristotel (după Strabon). Alții au considerat-o o relatare bazată pe un fapt real. Filozoful Crantor, un discipol al lui Xenocrate, care era la rândul lui discipol al lui Platon, a încercat să demonstreze existența Atlantidei. Comentariul său asupra lui Timaios s-a pierdut, dar un alt istoric, Proclus, relatează călătoria acestuia în Egipt, la trei sute de ani după Solon. La templul lui Neit din Sais el ar fi găsit coloane acoperite de hieroglife, în care istoria Atlantidei apărea așa cum o relatase Platon.
Tot Proclus citează un text din Etiopica scrisă de Marcellus, care ar fi menționat că în trecut existau în Oceanul Atlantic șapte insule consacrate zeiței Persefona și alte trei insule uriașe, consacrate lui Hades, Amon și respectiv Poseidon. Insula Atlantida, consacrată lui Poseidon, era cea mai mare, și deținea supremația peste toate celelalte.. Marcellus nu a fost identificat până în prezent.
Lumânare decorativă din gel transparent ce conține un decor subacvatic cu ruine și scoici.
Aceasta este realizată într-un recipient semitransparent albastru.
Un cadou deosebit pentru prietenii dumneavoastră.
Pozele au un caracter informativ iar nuanțele nu corespund 100%



Pentru detalii legate de preţ, livrare şi modalităţi de plată vă așteptăm în magazinul nostru ArtCandle.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu