joi, 13 august 2015

Lumânare decorativă din gel "Broască țestoasă"







Această lumânare face parte din categoria "Lumânări din gel unice", categorie ce conține modele de lumânări produse într-un singur exemplar deoarece conțin produse unicat, hand-made sau obiecte pe care le avem într-un număr limitat. Din acest motiv la aceste modele nu veți putea modifica nici aroma și nici culoarea.

Detalii produs

Înălțime  10cm
Diametru  7,3cm
Greutate  611g
Timp de ardere  30 ore
Culoare  Transparent
Aroma  Mastermind

Mai multe informații

Info:

Țestoasele marine sunt perfect adaptate la traiul în mare, cu extremități asemanătoare aripioarelor, carapace hidrodinamică și capacitatea de a traversa oaceanul. Întorcându-se pe plaja, fac cuiburi în nisip pentru a depune multe ouă, pe care le acoperă între 6 și 8 săptămâni. Există șapte specii de țestoase marine: șase care au carapacea dură din familia chelonidelor și țestoasele lăută care fac parte din familia dermochelidelor.

Majoritatea țestoaselor marine au o distribuție globală și în secolul XIX populația lor număra milioane. Cu toate acestea în ultimii 100 de ani oamenii le-au pus la probă. Țestoasele marine sunt capturate pentru carne, piele și carapace.

Foarte puține populații de țestoase marine nu se dovedesc a nu fi afectate de tehnicile moderne de pescuit sau de vânătoarea ilegală. Drept rezultat, șase din specii sunt în mare pericol, doar țestoasa kikila nu este considerată a fi în pericol. Totuși, poate fi vulnerabilă din cauza redusei extinderi a migrației ei în nordul și nord-estul Austaliei.

Broasca țestoasă de mare caret, care își folosește gura lungă în formă de cioc pentru a se hrăni din spongi și scoici, a fost foarte căutată pentru frumoasa ei carapace. Din această cauză a fost obiect de vânătoare pentru obținerea caretului care, tăiat și curățat, se utiliza la realizarea ornamentelor și ustensilelor, de la piepteni la coliere. Plasticul a redus cererea de caret, însă continuă să fie utilizat la realizarea obiectelor de lux, chiar dacă sunt ilegale.

Țestoasa verde este cea mai vegetariană din grup și mestecă zgomotos plante marine și frunze ciopârțite sau altă vegetație de coastă. Deasemenea este cea mai exploatată, carnea ei fiind utilizată pentru a prepara supa de țestoasa și ouăle ei se mănâncă ca delicatesă atât de către populația locală cât și în restaurantele din întreaga lume. Și alte țestoase suferă acest comerț în diverse grade, chiar dacă carnea de țestoasă bătrână nu este comestibilă.

Cele mai mici dintre țestoasele marine sunt cea de golf și cea aurie. Spre deosebire de celelalte specii, acestea se reunesc pentru a depune ouăle în unele ocazii se grupează câte 150000 de femele de țestoase de golf. Reuniunile, denumite și sosiri, sau trasnsformat în populare atracții turistice. Acest ecoturism are tabere pro și contra, pe o parte este trezit interesul pentru conservarea țestoaselor, iar pe de altă parte prezența umană le poate dezorienta.

Toate broaștele țestoase marine sunt în prezent protejate prin norme locale și naționale și de asemenea prin legislația internațională, inclusiv restricțiile vizavi de comerțul cu țestoase și produsele lor. Cu toate acestea, piața ilegală continuă să fie o amenințare și evidenta lipsă de coordonare internațională pune în dificultate acțiuniile de conservare. Țestoasele marine sunt vânate și masacrate liber în multe zone ale lumii, viitorul lor fiind din această cauză incert.

Lumânare decorativă din gel transparent ce conține un decor subacvatic cu o broască țestoasă și scoici.

Aceasta este realizată într-un recipient semitransparent albastru.

Un cadou deosebit pentru prietenii dumneavoastră.

Pozele au un caracter informativ iar nuanțele nu corespund 100%



Pentru detalii legate de preţ, livrare şi modalităţi de plată vă așteptăm în magazinul nostru ArtCandle.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu