marți, 11 august 2015

Lumânare decorativă din gel "Caracatită"





Această lumânare face parte din categoria "Lumânări din gel unice", categorie ce conține modele de lumânări produse într-un singur exemplar deoarece conțin produse unicat, hand-made sau obiecte pe care le avem într-un număr limitat. Din acest motiv la aceste modele nu veți putea modifica nici aroma și nici culoarea.

Detalii produs

Înălțime  10cm
Diametru  7,3cm
Greutate  604g
Timp de ardere  45 ore
Culoare  Transparent
Aroma  Mastermind

Mai multe informații

Info:

Caracatița vede la fel, chiar dacă este cu capul în jos. Ochii caracatițelor sunt foarte mari și bine dezvoltați. Ei au 2 roluri deosebit de importante: găsirea hranei și evitarea pericolelor. Caracatițele au pupilele orientate orizontal. Ceea ce este uluitor este că ochii îsi mențin orientarea constantă indiferent de poziția în care se află corpul animalului. Așa că odată ce și-a fixat ținta, imaginea acesteia va rămane constantă pentru caracatiță.

Corpul caracatiței își modifică cu mare ușurință forma. Pentru a evada din diverse capcane, caracatița are capacitatea de a-și modifica forma corpului. Singura porțiune solidă din componența corpului caracatiței este “craniul” cartilaginos al acesteia. Deci, practic prin orice deschidere suficient de mare pentru craniu, caracatița se va putea furișa în totalitate. Această capacitate pune adesea probleme îngrijitorilor din grădinile zoologice sau acvarii.

Organismul caracatiței este dotat cu 3 inimi. Primele 2 se ocupa exlusiv de circulația sângelui exclusiv la branhii. Cea de-a treia are rolul de a pompa sânge în întreg corpul animalului.

Capacitatea de integrare în mediul ambiant este mult superioara celei a cameleonilor. Mai întai de toate, cameleonii oricum nu își schimbă culoarea în funcție de mediul ce-i înconjoară, ci numai în funcție de starea lor. Caracatița poate imita nu numai culoarea obiectelor, dar și textura lor, putând părea, de exemplu că este o piatră acoperită de alge. Această funcție le protejează pe caracatițe împotriva multor prădători din adâncuri.

Toate tipurile de caracatițe sunt veninoase. Din fericire, foarte puține sunt suficient de veninoase pentru a ucide un om. Printre acestea se numără caracatița cu inele albastre, responsabilă de cel puțin două decese confirmate. Caracatițele injectează veninul folosindu-și “ciocul”, numit așa deoarece este foarte asemănător cu cel al unei păsări, deși materialul din care este format mai degrabă se aseamănă cu cel care intră în componența carapacei homarilor.

Lumânare decorativă din gel transparent ce conține un decor subacvatic cu o caracatită și scoici.

Aceasta este realizată într-un recipient semitransparent albastru.

Un cadou deosebit pentru prietenii dumneavoastră.

Pozele au un caracter informativ iar nuanțele nu corespund 100%



Pentru detalii legate de preţ, livrare şi modalităţi de plată vă așteptăm în magazinul nostru ArtCandle.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu