sâmbătă, 22 august 2015

Lumânare decorativă din gel "Colector miere din silicon"



Această lumânare face parte din categoria "Lumânări din gel", categorie ce conține modele pe care le putem exectua într-o variată gamă de culori și arome.

Detalii produs

Înălțime  5,8cm
Diametru  6,7cm
Greutate  456g
Timp de ardere  18 ore
Culoare  Transparent
Aroma  Vanilie

Mai multe informații

Info:

Grecii au văzut mierea nu numai ca un aliment important, ci și ca un medicament pentru vindecare. Cărțile de rețete grecești erau pline de dulciuri și prăjituri făcute din miere. Brânzeturile au fost amestecate cu miere pentru a face prăjituri cu brânză, descrise de Euripide în secolul V Î.C. ca fiind "cufundate cel mai bine în mierea bogată a albinelor de aur."

Romanii au folosit, de asemenea, mierea ca un cadou pentru zei și au folosit-o pe scară largă în gătit. Apicultura a înflorit în tot Imperiul Roman.

Odată cu Creștinismul, producția de miere și ceară de albine a crescut foarte mult, pentru a satisface cererea de lumânări pentru biserică.

Mierea a continuat să fie de o mare importanță în Europa până în Renaștere, când sosirea zahărului a însemnat folosirea mierii de albine pe o scară mai scăzută.

Lumânare decorativă din gel transparent ce conține un colector miere din silicon.

Un cadou deosebit pentru prietenii dumneavoastră.

Detaliile de mai sus sunt pentru lumânarea din fotografie. Pentru a comanda altă culoare de gel în partea superioară sau pentru altă aroma puteți selecta din partea dreaptă caracteristicile dorite.

Pozele au un caracter informativ iar nuanțele nu corespund 100%



Pentru detalii legate de preţ, livrare şi modalităţi de plată vă așteptăm în magazinul nostru ArtCandle.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu