joi, 20 august 2015

Lumânare decorativă din gel "Glob pământesc"






Această lumânare face parte din categoria "Lumânări din gel", categorie ce conține modele pe care le putem exectua într-o variată gamă de culori și arome.

Detalii produs

Înălțime  13,5cm
Diametru  6,2cm
Greutate  463g
Timp de ardere  18 ore
Culoare  Albastru
Aroma  Fresh Air

Mai multe informații

Info:

Schimbarea polilor magnetici ai Pământului. În timpul unei inversiuni a polarității Pământului, polul nord magnetic al planetei devine polul sud șși invers. Pe durata ultimilor 160 de milioane de ani au avut loc sute de asemenea inversări, ultima acum 780.000 de ani.

O inversare completa dureaza cateva mii de ani si are consecinte ingrijoratoare care includ punerea in dificultate a pasarilor migratoare sau a altor animale (precum rechinii) si posibila expunere a Pamantului la razele cosmice. Razele cosmice sunt in mod normal respinse de campul magnetic al Pamantului, insa in timpul inversarii, la un moment dat, campul magnetic devine zero.

Oamenii de știință înteleg foarte puțin în ce constă efectiv mecanismul cauzal din spatele acestor inversări și până de curând ideea cea mai răspândită era că acest fenomen are loc în mod aleatoriu. Cu toate acestea, recent s-a descoperit că secvența de inversări ale polarității nu este descrisă de o distribuție de probabilitate, specifică proceselor aleatoare, ci de o distribuție ce caracterizează prezența unor efecte de "memorie".

Cu alte cuvinte, inversările de polaritate nu sunt independente unele de celelalte, ci sunt corelate. Deși de cele mai multe ori, o inversare de polaritate este un procest lent și constant, uneori fenomenul se manifestă rapid si în salturi.

Încărcătura electrică a Pământului. Din 1917, cercetătorii știu că suprafața Pământului este încărcată cu electricitate negativă, dar nimeni nu cunoaște cu exactitate ce anume întreține această încărcătură. Nu este vorba despre un curent foarte puternic, ci de aproximativ 1.500 amperi, nu cu mult mai mult decât curentul care circulă prin câteva linii de înaltă tensiune.

Deși se consumă, această electricitate este constantă, deci ea se restabilește cumva, altfel s-ar epuiza în scurt timp. Oamenii de știință se întreabă cum este posibil acest lucru. O teorie evidentă este aceea că fulgerele refac cumva energia pierdută, dar nimeni nu a reușit să o dovedească incontestabil.

Cu trei ani în urmă a început măsurarea activității electrice din aerul liniștit de deasupra norilor formatori de fulgere. Destul de precis, instrumentele întrebuințate au indicat atunci unele valori și mișcări ale curentului care i-au determinat pe oamenii de știință să presupună că toate furtunile cu fulgere generează un curent net de aproximativ 1.500 de amperi, suficient pentru a contrabalansa consumul și a păstra constantă încărcătura electrică a Pământului.

Lumânarea conține un glob pământesc în interior.

Un cadou deosebit pentru prietenii dumneavoastră și nu numai.

Detaliile de mai sus sunt pentru lumânarea din fotografie. Pentru a comanda altă culoare de gel în partea superioară sau pentru altă aroma puteți selecta din partea dreaptă caracteristicile dorite.



Pentru detalii legate de preţ, livrare şi modalităţi de plată vă așteptăm în magazinul nostru ArtCandle.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu