vineri, 21 august 2015

Lumânare decorativă din gel "Răzătoare"





Această lumânare face parte din categoria "Lumânări din gel", categorie ce conține modele pe care le putem exectua într-o variată gamă de culori și arome.

Detalii produs

Înălțime  16cm
Diametru  5,3cm
Greutate  514g
Timp de ardere  21 ore
Culoare  Verde-Galben
Aroma  Lemongrass

Mai multe informații

Info:

Cand ți-ai luat răzătoare știai că o poți folosi cu succes ca să mărunțești brânzeturi tari, morcovi și coaja de citrice.

Mai sunt, însă, câteva ingrediente surpriză pe care nici nu te gândeai că le-ai putea folosi rase.

Roșii
Acesta ni se pare cel mai tare truc din bucătărie descoperit în ultima vreme. Taie roșiile în jumătate și rade pe zimții mari pulpa. Vei putea să scapi ușor de coaja de roșie rămasă, iar sucul cu pulpa mărunțită poate fi folosit în vinegrete, sosuri salsa, sosuri de paste, topping pentru pizza și sandvișuri.


Usturoi
În loc să folosești presa, care uneori e greu de apăsat, sau să toci mărunt cu lama cuțitului, fără să iți tai și degetele, poți să razi cățeii de usturoi pe care îi folosești în mâncăruri, sosuri sau salate. Pentru rezultate bune folosește partea de răzătoare cu zimții cei mai fini, pe care razi de obicei coaja de citrice.

Banane congelate
Pentru un desert răcoros, congelează o banană decojită timp de 6 ore, apoi dă-o pe răzătoare prin zimții mari. Peste banana rasă adaugă un strop de sos de ciocolată și fulgi de migdale și te poți răsfăța cu un desert ușor de făcut.

Unt rece
Nu e nevoie de unt înghețat ca să îl poți trece ușor pe răzătoare. Este suficient să fie atunci scos din frigider. Poți să razi unt rece peste legume sau carne pentru a da o aromă placută și mai multa savoare preparatelor rumenite în cuptor.

Ouă
Câteva ouă fierte tare, rase pe zimții mari ai răzătorii, se vor transforma într-un topping perfect pentru paste, sparanghel la cuptor sau salate de crudități.

Cărbune
Acesta este un ingredient care ne-a surprins și pe noi, dar cei de la revista Bon Appétit susțin că se poate și este indicat dacă vrei să dai preparatelor tale o aromă afumată, fară sa le pui pe grătar. Mai exact, poți să razi o bucată de cărbune de la grătarul din week-end și să îl amesteci cu sare Kosher, iar apoi să le pisezi bine într-un mojar. E nevoie de o singură linguriță de cărbune ras pentru 250 gr de sare. Această sare afumată poate fi folosită pentru fripturi sau garnituri de legume la cuptor.

Lumânare decorativă din gel transparent ce conține o răzătoare.

Un cadou deosebit pentru prietenii dumneavoastră.

Detaliile de mai sus sunt pentru lumânarea din fotografie. Pentru a comanda altă culoare de gel în partea superioară sau pentru altă aroma puteți selecta din partea dreaptă caracteristicile dorite.

Observație: După arderea lumânării, răzătoarea poate fi folosită pentru scopul ei original de utilizare.

Pozele au un caracter informativ iar nuanțele nu corespund 100%



Pentru detalii legate de preţ, livrare şi modalităţi de plată vă așteptăm în magazinul nostru ArtCandle.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu