duminică, 2 august 2015

Lumânare decorativă din gel "Ruletă"





Această lumânare face parte din categoria "Lumânări din gel", categorie ce conține modele pe care le putem exectua într-o variată gamă de culori și arome.

Detalii produs

Înălțime  16cm
Diametru  5,3cm
Greutate  502g
Timp de ardere  48 ore
Culoare  Portocaliu
Aroma  Fresh Air

Mai multe informații

Info:
Ruleta este un instrument pentru măsurarea lungimilor și distanțelor, ce constă dintr-o panglică lungă de pânză, plastic sau de oțel, gradată, care are capacitatea de a se strânge prin rulare într-o casetă cilindrică, dotată cu un mecanism pentru retractarea panglicii.
În anul 1922, Hiram A. Farrand primește brevetul pentru care aplicase în anul 1919. Inventatorul a reușit să ducă mai departe creația lui Alvin J. Fellows și să realizeze o ruletă asemănătoare cu cea pe care o folosim astăzi. Dulgherii au început să adopte invenția lui Farrand, iar între anii 1922-1926 ruletele se produceau în masă.
În 1931 compania Stanley cumpără drepturile pentru producția ruletei de la Hiram A. Farrand, iar din același an inventatorul începe să lucreze pentru compania Stanley.
1932 – a fost nevoie doar de un an pentru ca Stanley să extindă conceptul lui Farrand și să creeze trei tipuri diferite de rulete, pentru trei tipuri de utilizatori finali.
Șase ani mai târziu, compania Stanley scotea pe piață primul model de ruletă cu sistem de blocare, dar fără sistem de retragere.
În 1956 apare ruleta Stanley cu sistem de retragere a benzii, aceasta fiind considerată și prima ruletă modernă.
În 1963, Stanley primește brevetul pentru sistemul PowerLock. Pentru prima dată, inovația a permis utilizatorului să extindă lama ruletei și apoi să o fixeze în poziție, sistem ce permitea folosirea ruletei cu o singură mână.
În 2013, pentru a marca 50 de ani de la prima ruletă cu sistemul PowerLock, Stanley a scos pe piață o versiune aniversară în ediție limitată.
Lumânare decorativă din gel transparent ce conține o ruletă.
Un cadou deosebit pentru prietenii dumneavoastră pasionați de bricolaj și nu numai.
Detaliile de mai sus sunt pentru lumânarea din fotografie. Pentru a comanda altă culoare de gel în partea superioară sau pentru altă aroma puteți selecta din partea dreaptă caracteristicile dorite.
Pozele au un caracter informativ iar nuanțele nu corespund 100%



Pentru detalii legate de preţ, livrare şi modalităţi de plată vă așteptăm în magazinul nostru ArtCandle.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu