luni, 24 august 2015

Lumânare decorativă din gel "San Pietro"







Această lumânare face parte din categoria "Lumânări din gel unice", categorie ce conține modele de lumânări produse într-un singur exemplar deoarece conțin produse unicat, hand-made sau obiecte pe care le avem într-un număr limitat. Din acest motiv la aceste modele nu veți putea modifica nici aroma și nici culoarea.

Detalii produs

Înălțime  9,5cm
Diametru  5,7cm
Greutate  464g
Timp de ardere  15 ore
Culoare  Violet
Aroma  Floarea pasiunii

Mai multe informații

Info:
Biserica iși datorează poziția și legitimitatea spirituală apostolului Petru, primul papă, despre care se crede că a fost înmormântat aici după crucificarea sa în anul 64 sau 67, în Grădinile Imperiale, nu departe de biserică.

Prin anul 135, sau mai devreme, se pare că aici a fost construit un altar, dar prima biserică atestată documentar a fost începută în jurul anului 326 de catre Papa Silvestru I, în timpul domniei lui Constantin cel Mare, primul împărat creștin.

Această biserică a rezistat până în anul 1452, când starea ei precară l-a determinat pe Papa Nicolae al V-lea să înceapă construirea uneia noi.

Au trecut aproape două sute de ani până când noul lăcaș a fost terminat în acest timp, cei mai buni arhitecți ai vremii au făcut o mulțime de planuri succesive sau au lăsat proiectele pe jumătate terminate.
Lumânare decorativă din gel transparent ce conține un paralelipiped din sticlă în interiorul căruia este gravată in 3D biserica St. Pietro din Roma.
Un cadou deosebit pentru prietenii dumneavoastră.
Pozele au un caracter informativ iar nuanțele nu corespund 100%



Pentru detalii legate de preţ, livrare şi modalităţi de plată vă așteptăm în magazinul nostru ArtCandle.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu