duminică, 23 august 2015

Lumânare decorativă din gel "Tenisi"









Această lumânare face parte din categoria "Lumânări din gel unice", categorie ce conține modele de lumânări produse într-un singur exemplar deoarece conțin produse unicat, hand-made sau obiecte pe care le avem într-un număr limitat. Din acest motiv la aceste modele nu veți putea modifica nici aroma și nici culoarea.

Detalii produs

Înălțime  11,5cm
Diametru  6cm
Greutate  488g
Timp de ardere  40 ore
Culoare  Portocaliu
Aroma  Fresh Air

Mai multe informații

Info:

Tenișii au apărut acum mult timp, cândva în secolul XVIII. Atunci, oamenii purtau pantofi cu talpa de cauciuc, dar care aveau un aspect nefinisat, neexistand nicio diferență între piciorul drept și cel stâng. În anul 1892, lucrurile au început să se schimbe, după ce compania U.S. Rubber Company a venit cu ideea de a face încăltări mai confortabile, realizate din pânză, cu talpă de cauciuc. Aceștia erau numiți Keds și la începutul secolului XX au început să fie produși în masă.

În aceeași perioadă, Marquis Converse a produs primul pantof făcut pentru baschet, care se numea Converse All Stars și care mai apoi a început să fie promovat de Chuck Taylor, un star în lumea baschetului la acea vreme.

"Tenișii și bascheții chinezești erau de doua feluri: albaștri, cei care se găseau în magazin, și albi, cum erau cei destinați sportivilor de performanță", spune Gabriel Ghelmegeanu, președintele Camerei de Comerț și Industrie Romania - China, fost campion național la aruncări în perioada 1965-1977. Erau făcuți din cauciuc natural, erau foarte rezistenți și moi, însă îi primeam cu porția", povestește el. Galmaceanu își amintește că toți sportivii de performanță erau încălțați numai cu teniși sau bascheți chinezești.

Lumânare decorativă din gel transparent ce conține un tenis.

Un cadou deosebit pentru prietenii dumneavoastră și nu numai.

Pozele au un caracter informativ iar nuanțele nu corespund 100%



Pentru detalii legate de preţ, livrare şi modalităţi de plată vă așteptăm în magazinul nostru ArtCandle.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu