vineri, 21 august 2015

Lumânare decorativă din gel "Tub baloane de săpun"



Această lumânare face parte din categoria "Lumânări din gel", categorie ce conține modele pe care le putem exectua într-o variată gamă de culori și arome.

Detalii produs

Înălțime  16cm
Diametru  5,3cm
Greutate  480g
Timp de ardere  9 ore
Culoare  Verde-Galben
Aroma  Lemongrass

Mai multe informații

Info:

Să faci baloane de săpun este una dintre distracțiile copilăriei pe care încă o practici cu drag, așa cum încă te mai dai în leagăn, sari coarda sau mai meșteșugărești la un Lego prăfuit. Arta lansării unor baloane de săpun cere experiența și multă practică. E bine că ai inceput de mic, dar, ia să vedem, mai stăpânești iscusimea de a face baloane mari sau de a sufla prin cerc astfel încât să faci o ploaie de balonașe de săpun?

Pe lângă destinațiile clasice de unde poți lua tubul în care se ascunde toată distracția, adică parcurile, librăriile și buticurile acum poți comanda de la noi o lumânare decorativă cu această jucărie. După arderea lumânării te poți bucura de o jucărie ce îți va aminti de copilărie.

Pentru început, avem veteranul aparat simplu, un tub cu o baghetă cu 2 cercuri, unul mare, unul mic. Aceste jucărele au, de obicei, în capătul aparatului și un joc tip labirint cu o biluță pe care trebuie s-o duci în locul marcat.

Lumânare decorativă din gel transparent ce conține un tub pentru baloane de săpun.

Un cadou deosebit pentru prietenii dumneavoastră.

Detaliile de mai sus sunt pentru lumânarea din fotografie. Pentru a comanda altă culoare de gel în partea superioară sau pentru altă aroma puteți selecta din partea dreaptă caracteristicile dorite.

Observație: După arderea lumânării, tubul pentru baloane de săpun poate fi folosit pentru scopul lui original de utilizare.

Pozele au un caracter informativ iar nuanțele nu corespund 100%



Pentru detalii legate de preţ, livrare şi modalităţi de plată vă așteptăm în magazinul nostru ArtCandle.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu