luni, 17 august 2015

Lumânare decorativă din gel "2 scoici albastre"




Această lumânare face parte din categoria "Lumânări din gel", categorie ce conține modele pe care le putem exectua într-o variată gamă de culori și arome.

Detalii produs

Înălțime  8cm
Diametru  4,3cm
Greutate  183g
Timp de ardere  16 ore
Culoare  Transparent
Aroma  Vanilie

Mai multe informații

Info:
Scoica face parte dintr-o familie numeroasă și ramificată, cea a moluștelor. Această familie reprezintă, după artropode, a doua mare grupă de nevertebrate (animale fără schelet), existând peste 50.000 de astfel de specii.
Scoicile se găsesc atât în râuri, lacuri, cât și în mări și oceane.Ca toate moluștele, scoicile au corpul moale, dar sunt dotate cu o manta, în care se produc substanțele din care se formează cochilia.
Aceste moluște își creează respectivul înveliș de protecție din carbonat de calciu, astfel că respectiva cochilie continuă să crească pe toată durata vieții animalului.
Studiul scoicilor se numește conchiliologie.
Lumânare decorativă din gel transparent ce conține 2 scoici albastre și o steluță fosforescentă ce luminează în întuneric.
Lumânarea este realizată într-un borcănel ce se închide etanș pentru a păstra aroma lumânării mai mult timp.
Un cadou deosebit pentru prietenii dumneavoastră și nu numai.
Detaliile de mai sus sunt pentru lumânarea din fotografie. Pentru a comanda altă culoare de gel în partea superioară sau pentru altă aroma puteți selecta din partea dreaptă caracteristicile dorite.
Pozele au un caracter informativ iar nuanțele nu corespund 100%



Pentru detalii legate de preţ, livrare şi modalităţi de plată vă așteptăm în magazinul nostru ArtCandle.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu