luni, 24 august 2015

Lumânare decorativă din gel "Piuliță"





Această lumânare face parte din categoria "Lumânări din gel", categorie ce conține modele pe care le putem exectua într-o variată gamă de culori și arome.

Detalii produs

Înălțime  8cm
Diametru  6,2cm
Greutate  380g
Timp de ardere  18 ore
Culoare  Portocaliu
Aroma  Fresh Air

Mai multe informații

Info:

În primul secol creștin, acest principiu al șurubului a fost adaptat sub forma unor șuruburi din lemn în industria vinificației și producerii uleiului de măsline. Aceste industrii au explodat efectiv datorită faptului că presele cu melc pentru struguri și măsline permiteau stoarcerea mai puțin agresivă și mai egală a acestor fructe delicate, acordându-i operatorului un control extraordinar.

Existau chiar și prese cu melc pentru țesături, furnizându-le romanilor înstăriți togi frumos călcate. Tot în această perioadă a apărut și instrumentul numit „tarod”, ce avea rolul de a săpa filetul interior corespunzător într-o piuliță.

Un alt domeniu de aplicabilitate al principiului șurubului a fost mecanismul melc-pinion, unde melcul, în principiu un șurub, acționează un pinion care face legătura dintre două axe neparalele și neintersectate.

În ciuda acestor aplicații timpurii, șurubul cu care suntem cei mai familiarizați, piesa metalică folosită pentru îmbinări, nu a apărut decât în secolul al XIII-lea, uneori alături de „partenera” sa, piulița.

Acest ansamblu era folosit pentru fixarea unor piese metalice, în special a armurii din tablă. Totuși, în acest moment, șurubelnița, o unealtă prevăzută cu o lamă care să se potrivească într-un șanț din capul șurubului, încă nu apăruse. În schimb, șuruburile aveau capete pătrate sau hexagonale la care se potriveau chei fixe, asemenea unor șuruburi din zilele noastre.

Lumânare decorativă din gel transparent ce conține o piuliță.

Un cadou deosebit pentru prietenii dumneavoastră.

Detaliile de mai sus sunt pentru lumânarea din fotografie. Pentru a comanda altă culoare de gel în partea superioară sau pentru altă aroma puteți selecta din partea dreaptă caracteristicile dorite.

Observație: După arderea lumânării, piulița poate fi folosită pentru scopul ei original de utilizare.

Pozele au un caracter informativ iar nuanțele nu corespund 100%



Pentru detalii legate de preţ, livrare şi modalităţi de plată vă așteptăm în magazinul nostru ArtCandle.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu