joi, 20 august 2015

Lumânare decorativă din gel "Căluț de mare"




Această lumânare face parte din categoria "Lumânări din gel", categorie ce conține modele pe care le putem exectua într-o variată gamă de culori și arome.

Detalii produs

Înălțime  16cm
Diametru  5,3cm
Greutate  526g
Timp de ardere  40 ore
Culoare  Albastru
Aroma  Lavandă

Mai multe informații

Info:

Căluţul de mare s-a adaptat în toate ocenele şi mările, mai puţin în Antarctica, datorită condiţiilor climaterice aspre. Pot fi vazuti atât la distante mici de malul apei,cât şi in adancuri, in apropierea coralilor si a plantelor marine.Se simte foarte bine în vegetatia de pe funduri pietroase, de care se agata cu ajutorul cozii, înotand vertical. Uneori pot fi văzuţi câte doi prinşi unul de altul prin coada.

Corpul este subţirel, masurand 5 – 20 cm, specifică fiind forma de S, acoperit cu placute osoase. Are nişte aripioare pe spate care îl ajuta să înoate. Pe cap si spate calul de mare are tuberculi mai mult sau mai putin ascuţiţi. La masculi, tuberculii de pe cap prezintă prelungiri tegumentare filiforme, iar punga incubatoare se află la bază.

Căluţii de mare sunt singurii peşti care pot înota în poziţie verticala. Ei se prezinta într-o varietate de culori de la roşu pâna la auriu, roşcat-cafeniu sau negricios-cafeniu, avand abdomenulcenuşiu-albicios. Respiră la fel ca beştii, prin branhii, iar caracteristicile lor principale sunt asemănătoare cu ale peştilor.

Aceste fascinante vieţuitoare mai prezintă o curiozitate, şi anume aceea că pot să-şi schimbe culoarea în funcţie de mediul înconjurător, apărându-se astfel de numeroşii duşmani. Ca şi cameleonul, ei îşi pot mişca ochii independent unul de altul.

Lumânare decorativă din gel transparent ce conține un caluț de mare.

Un cadou deosebit pentru prietenii dumneavoastră și nu numai.

Detaliile de mai sus sunt pentru lumânarea din fotografie. Pentru a comanda altă culoare de gel în partea superioară sau pentru altă aroma puteți selecta din partea dreaptă caracteristicile dorite.

Pozele au un caracter informativ iar nuanțele nu corespund 100%



Pentru detalii legate de preţ, livrare şi modalităţi de plată vă așteptăm în magazinul nostru ArtCandle.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu