miercuri, 29 iulie 2015

Lumânare decorativă din gel "Far"





Această lumânare face parte din categoria "Lumânări din gel unice", categorie ce conține modele de lumânări produse într-un singur exemplar deoarece conțin produse unicat, hand-made sau obiecte pe care le avem într-un număr limitat. Din acest motiv la aceste modele nu veți putea modifica nici aroma și nici culoarea.

Detalii produs

Înălțime  16,5cm
Diametru  7,4cm
Greutate  595g
Timp de ardere  12 ore
Culoare  Albastru
Aroma  Lavandă

Mai multe informații

Info:
Farul este o construcție specială în formă de turn, cu aspect și culoare caracteristice, spre a se distinge ușor ziua pe fondul înconjurător. În partea superioară are o instalație care produce o lumină vizibilă în timpul nopții de la o distanță mai mare de 15 mile marine.

Farurile sunt construite în locuri speciale (capuri, insule, stânci, diguri), iar poziția lor determinată cu precizie este reprezentată pe hărțile marine de navigație, constituind astfel „repere de navigație" pentru determinarea punctului navei pe mare.
Cel mai vechi far este celebrul far din Alexandria ( una din cele șapte minuni ale lumii), construit la începutul primului mileniu al erei creștine ( sec al III -lea) de către Sostratos din Cnidos, la porunca regelui Ptolemeu Filadelful
În România, se păstrează Farul Genovez din Constanța, construit în jurul anului 1300.
Lumânare decorativă din gel transparent ce conține un far.
Un cadou deosebit pentru prietenii dumneavoastră.
Pozele au un caracter informativ iar nuanțele nu corespund 100%



Pentru detalii legate de preţ, livrare şi modalităţi de plată vă așteptăm în magazinul nostru ArtCandle.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu