duminică, 12 iulie 2015

Lumânare decorativă din gel "Seringă"


Această lumânare face parte din categoria "Lumânări din gel", categorie ce conține modele pe care le putem exectua într-o variată gamă de culori și arome.

Detalii produs

Înălțime  13,5cm
Diametru  6,2cm
Greutate  447g
Timp de ardere  21 ore
Culoare  Roz
Aroma  Portocală și Scorțișoară

Mai multe informații

Info: Seringa este o pompă simplă formată dintr-un piston ce stă fixat într-un tub cilindric. Pistonul poate fi tras sau apăsat de-a lungul tubului, permițând astfel seringii să tragă sau să scoată lichide sau gaze printr-un orificiu la capatul deschis al tubului. Orificiului i se poate atașa ace hipodermice, instalații tubulare sau diferite vârfuri pentru a ajuta la direcționarea fluxului în și din tubul cilindric. Seringile sunt folosite în general pentru a administra injecții, pentru a insera intravenos diferite substanțe, pentru a aplica diferiti compuși precum lipici sau lubrifianți sau pentru a măsura lichidele.

Cuvântul “seringă” provine de la grecescul “syringos”, cuvânt ce denumea forma de cilindru a tulpinii de trestie.

Putem spune că prima formă de seringă a apărut în Egiptul Antic, după ce oamenii au studiat comportamentul păsării Ibis. Această pasăre trăiește în zone cu multă apă, are gâtul lung și ciocul curbat, pe care îl folosea pe post de canulă – un tub care servește la spălături stomacale. Această observație a condus oamenii să apeleze la tuburi fabricate din tulpini de trestie sau de soc, atașate unor budufuri de piele, pe care le foloseau pentru igiena intestinelor, a urechilor sau în cazuri de intoxicare.

Prima seringă cu piston a fost inventată în perioada Imperiului Roman. În jurul secolului I, Aulus Cornelius Celsus a menționat, în tratatul său medical “De Medicina”, că a folosit seringa pentru a trata complicații medicale.
Lumânare decorativă din gel transparent ce conține o seringă de 2,5ml.
Un cadou deosebit pentru prietenii dumneavoastră medici sau asistenți medicali și nu numai.
Detaliile de mai sus sunt pentru lumânarea din fotografie. Pentru a comanda altă culoare de gel în partea superioară sau pentru altă aroma puteți selecta din partea dreaptă caracteristicile dorite.
Observație: După arderea lumânării, seringa nu mai poate fi folosită pentru scopul ei original de utilizare.
Pozele au un caracter informativ iar nuanțele nu corespund 100%



Pentru detalii legate de preţ, livrare şi modalităţi de plată vă așteptăm în magazinul nostru ArtCandle.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu