luni, 6 iulie 2015

Lumânare decorativă din gel "Siguranțe"


Această lumânare face parte din categoria "Lumânări din gel", categorie ce conține modele pe care le putem exectua într-o variată gamă de culori și arome.

Detalii produs

Înălțime  16cm
Diametru  5,7cm
Greutate  527g
Timp de ardere  16 ore
Culoare  Albastru
Aroma  Fără

Mai multe informații

Info: Siguranța fuzibilă este un aparat de protecție care întrerupe circuitul în care este conectat, când curentul electric depășește un anumit timp o valoare dată, prin topirea unuia sau mai multor elemente fuzibile.

Siguranțele fuzibile se grupează în doua clase de funcționare, care definesc domeniul de curent pe care îl pot întrerupe:

- clasa de funcționare g (siguranțe de uz general) cuprinde siguranțele ale căror elemente de înlocuire rezistă la acțiunea curenților mai mici sau egali cu curentul lor nominal
- clasa de funcționare a (siguranțe asociate) cuprinde siguranțele ale căror elemente de înlocuire rezistă la acțiunea curenților mai mici sau egali cu curentul lor nominal și pot întrerupe în condiții precise toți curenții de la un anumit multiplu al curentului nominal până la capacitatea lor nominală de rupere.
Lumânare decorativă din gel transparent ce conține două siguranțe fuzibile.
Un cadou deosebit pentru prietenii dumneavoastră electricieni și nu numai.
Detaliile de mai sus sunt pentru lumânarea din fotografie. Pentru a comanda altă culoare de gel în partea superioară sau pentru altă aroma puteți selecta din partea dreaptă caracteristicile dorite.
Observație: După arderea lumânării, siguranțele fuzibile nu mai pot fi folosite pentru scopul lor original de utilizare.
Pozele au un caracter informativ iar nuanțele nu corespund 100%



Pentru detalii legate de preţ, livrare şi modalităţi de plată vă așteptăm în magazinul nostru ArtCandle.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu