joi, 23 iulie 2015

Lumânare decorativă din gel "Rechin leopard"





Această lumânare face parte din categoria "Lumânări din gel", categorie ce conține modele pe care le putem exectua într-o variată gamă de culori și arome.

Detalii produs

Înălțime  16cm
Diametru  5,3cm
Greutate  532g
Timp de ardere  24 ore
Culoare  Albastru
Aroma  Fresh

Mai multe informații

Info:
Rechinul leopard își are numele de la coloritul corpului pe partea dorsala în nuanțe maronii-deschise cu pete rotunde de culoare neagră. Pe partea ventrală pielea rechinului este netedă și albicioasă.
Apare de-a lungul coastei Americii în estul Oceanului Pacific de Nord, uneori înoata destul de apropape de țărm, în golfuri și estuare, în zonele cu recife de corali, la adâncimi de 4 m. Rechinul leopard este considerat o specie inofensivă pentru om, până în prezent nu s-au semnalat cazuri în care să fie agresiv față de scafandri.

Are corpul lung și subțire, cu lungimea de 2,1 m și greutatea de până la 32 kg. Capul este mare se termină cu botul scurt și rotunjit la vârf. Ochii sunt mari, de formă ovală, cu irisul de culoare închisă și sunt situați deasupra capului. Gura este curbată și poziționată în partea inferioară a capului. Maxilarele sunt puternice, prevăzute cu numeroși dinți mici și ascuțiți (41-45 pe cel superior și 34-45 pe cel inferior) cu care vânează tot felul de vietăți acvatice care înoată în apă sau nevertebrate ascunse în nisipul de pe fundul oceanului. Preferă în special să prindă scoici, creveți, crabi și diferite specii de pești osoși dar mai ales macrou, plătică, anșoa, hering, etc.
Lumânare decorativă din gel transparent ce conține un rechin leopard.
Un cadou deosebit pentru prietenii dumneavoastră pasionați de animalele marine și nu numai.
Detaliile de mai sus sunt pentru lumânarea din fotografie. Pentru a comanda altă culoare de gel în partea superioară sau pentru altă aroma puteți selecta din partea dreaptă caracteristicile dorite.
Pozele au un caracter informativ iar nuanțele nu corespund 100%



Pentru detalii legate de preţ, livrare şi modalităţi de plată vă așteptăm în magazinul nostru ArtCandle.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu