miercuri, 8 iulie 2015

Lumânare decorativă din gel "Suzetă"


Această lumânare face parte din categoria "Lumânări din gel", categorie ce conține modele pe care le putem exectua într-o variată gamă de culori și arome.

Detalii produs

Înălțime  14,2cm
Diametru  5,6cm
Greutate  489g
Timp de ardere  30 ore
Culoare  Roșu
Aroma  Trandafir

Mai multe informații

Info: Forma modernă a suzetelor a început să se contureze prin anii 1900 când a fost patentat în SUA primul design al formei care o cunoaștem și în ziua de azi și care a primit denumirea de "consolator pentru bebeluși" (baby comforter). Cauciucul a fost folosit la jumătatea secolului 19 în Anglia pentru inele de dentiție moi și pentru tetinele de la sticlele de lapte pentru bebeluși.

În 1902 lanțul de magazine Sears face publicitate pentru un nou model de inel de dentiție moale, cu o tetină moale și una tare, iar în 1909 cineva care sa autointitular "Matușa Suzetă" ("Auntie Pacifier") a trimis o scrisoare ziarului New York Time pentru a trage un semnal de alarmă privind pericolele folosirii suzetei în special pentru pătura socială inferioară.

În 1914 un medic din Londra era nemulțumit de suzetă și explica faptul că atunci când suzeta cade pe jos este ștearsă în grabă de șorțul sau bluza mamei, "curațată" de catre mamă în propria gură și apoi dată bebelușului să o folosească.

Primele modele de suzete erau fabricate din cauciuc negru, maro sau alb, deși cauciucul alb folosit în acele timpuri conținea o anumită cantitate de plumb.

"Binky" a fost folosit pentru prima dată ca nume de brand pentru suzete și alte produse destinate bebelușilor în 1935 și în prezent este deținut de Playtex Products.
Lumânare decorativă din gel transparent ce conține o suzetă.
Un cadou deosebit pentru prietenii dumneavoastră ce au copii sau care încă sunt copii.
Detaliile de mai sus sunt pentru lumânarea din fotografie. Pentru a comanda altă culoare de gel în partea superioară sau pentru altă aroma puteți selecta din partea dreaptă caracteristicile dorite.
Observație: După arderea lumânării, suzeta nu mai poate fi folosită pentru scopul ei original de utilizare.
Atenție! Nu utilizați suzeta la copii!
Pozele au un caracter informativ iar nuanțele nu corespund 100%



Pentru detalii legate de preţ, livrare şi modalităţi de plată vă așteptăm în magazinul nostru ArtCandle.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu