marți, 28 iulie 2015

Lumânare decorativă din gel "Rechin ferăstrău"





Această lumânare face parte din categoria "Lumânări din gel", categorie ce conține modele pe care le putem exectua într-o variată gamă de culori și arome.

Detalii produs

Înălțime  16cm
Diametru  5,3cm
Greutate  514g
Timp de ardere  30 ore
Culoare  Albastru
Aroma  Lavandă

Mai multe informații

Info:

Peștele rechin ferăstrău mai este cunoscut și ca "rechinul tâmplar". Este popular datorită extensiei care o are în față, asemănătoare cu un ferăstrău.

Peștele ferăstrău este răspândit în apele tropicale și subtropicale din oceanele Atlantic și Indo-Pacific, fiind o țintă periculoasă pentru orice prădător: are 12 până la 30 de perechi de dinți foarte ascuțiți. Poate fi întâlnit în zonele de coastă cât și în râuri mai mari, în ape tulburi sau limpezi.

Este un pește nocturn care de obicei se odihnește ziua ca să fie în formă maximă când iese la vânătoare. În ciuda aparenței lui înfricoșătoare nu atacă oamenii decât dacă sunt provocați sau speriați.

Rechinul ferăstrău este un pește pe cale de dispariție și este în stare de conservare. Este declarat ca animal pe cale de dispariție încă de secolul trecut. Din iunie 2007 s-a interzis comerțul cu pește ferăstrău. Numai anumite acvarii care se dovedesc în stare să îndeplinească anumite condiții au voie să procure și dețină un astfel de pește.

Lumânare decorativă din gel transparent ce conține un rechin ferăstrău.

Un cadou deosebit pentru prietenii dumneavoastră pasionați de animalele marine și nu numai.

Detaliile de mai sus sunt pentru lumânarea din fotografie. Pentru a comanda altă culoare de gel în partea superioară sau pentru altă aroma puteți selecta din partea dreaptă caracteristicile dorite.

Pozele au un caracter informativ iar nuanțele nu corespund 100%



Pentru detalii legate de preţ, livrare şi modalităţi de plată vă așteptăm în magazinul nostru ArtCandle.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu