sâmbătă, 1 august 2015

Lumânare decorativă din gel "Metru de tâmplărie"






Această lumânare face parte din categoria "Lumânări din gel", categorie ce conține modele pe care le putem exectua într-o variată gamă de culori și arome.

Detalii produs

Înălțime  16cm
Diametru  5,8cm
Greutate  552g
Timp de ardere  36 ore
Culoare  Galben-Verde
Aroma  Lemongrass

Mai multe informații

Info:

Originea metrului datează din secolul al XVIII-lea. Au existat două variante:

- 1⁄40.000.000 din lungimea cercului meridian sau, echivalent, 10−7 din distanța de la pol la ecuator de-a lungul unui meridian
- lungimea unui pendul gravitațional cu perioada de oscilație de 2 secunde.

În 1791, după Revoluția Franceză, s-a ales prima variantă, pe considerentul de-a putea oferi fiecărui stat posibilitatea de-a determina lungimea unui metru. Anume, orice țară are acces la un arc dintr-un meridian, lucru care permite măsurarea lungimii cercului meridian. Deoarece perioada de oscilație a pendulului gravitațional depinde de accelerația gravitațională care la rândul ei variază cu latitudinea, pentru aplicarea definiției este necesar accesul la un punct de pe Pământ de la o anumită latitudine.

În urma măsurătorilor, s-a realizat un etalon constând dintr-o bară dintr-un aliaj de platină, având trasate două marcaje la distanță de un metru unul de celălalt. Ulterior s-a constatat că, dintr-o eroare legată de calculul turtirii Pământului, distanța etalon era cu 0,2 mm mai mică decât definiția originală s-a stabilit însă ca etalonul să rămână definiția unității de măsură.

În 1960, definiția metrului a fost înlocuită cu lungimea egală cu 1.650.763,73 lungimi de undă în vid ale radiației care corespunde tranziției între nivelele 2p10 și 5d5 ale atomului de kripton 86.

În 1983, această definiție a fost înlocuită cu definiția curentă, distanța parcursă de lumină în vid în 1⁄299.792.458 dintr-o secundă. Urmarea este că viteza luminii în vid este fixată prin definiție la valoarea de 299.792.458 m/s.

Lumânare decorativă din gel transparent ce conține un metru de tâmplărie.

Un cadou deosebit pentru prietenii dumneavoastră pasionați de bricolaj și nu numai.

Detaliile de mai sus sunt pentru lumânarea din fotografie. Pentru a comanda altă culoare de gel în partea superioară sau pentru altă aroma puteți selecta din partea dreaptă caracteristicile dorite.

Pozele au un caracter informativ iar nuanțele nu corespund 100%



Pentru detalii legate de preţ, livrare şi modalităţi de plată vă așteptăm în magazinul nostru ArtCandle.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu